Voetbal Creeper

Op deze pagina zie je hoe je een voetballende creeper maakt. Je kan het bijvoorbeeld gebruiken als surprise maar je kan hem natuurlijk ook zelf houden! Bijna bij elke stap staat een tip. Dus lees die ook!!!

Hier zie je een foto van het resultaat.

Dit is het resultaat

Als je alles in een keer wilt downloaden, klik dan hier.

LET OP: NIET ALLES HOEFT UITGEPRINT TE WORDEN.

Stap 1/7

Knip de bouwplaat uit (plak het op karton voor stevig heid)

Dit is de bouwplaat die je nodig hebt. Hij is hier niet op de goede maat. Je kan hem gratis downloaden dan is het wel op de goede maat.

http://visualtranquility.com/blog/wp-content/uploads/2011/04/creeper1.jpg

Stap 2/7

Als je alles hebt uitgeknipt en op katrton hebt geplakt, moet je vouwen.

Stap 3/7

Als je alle delen gevouwen hebt moet je op de witte vlakken lijm smeren. (dit kan ook plakband of dubbelzijdig tepe zijn) Als er overal op de witte vlakken lijm zit. Kan je ze tegen elkaar plakken.

Stap 4/7

Als je alle delen klaar hebt kun je ze aan elkaar plakken.

Download dit als je wilt weten hoe het bij de poten moet.

Stap 5/7

We gaan nu beginnen aan de ondergrond dan kan de creeper nu drogen. Op de bovenkant moet dit voetbalveld, want het is een voetbal creeper!

http://us.123rf.com/400wm/400/400/creativedoxfoto/creativedoxfoto1108/creativedoxfoto110800335/10362452-voetbalveld-met-lijnen-op-gras.jpg

Dit is ook weer niet het goede formaat. Dus download dit. Dan kan je het meteen uitprinten.

Stap 6/7

Voor de zijkanten van de doos heb je een Minecraft grass block nodig. Die kan je ook downloaden. En dan printen natruurlijk.

Stap 7/7

Als je het gras en het voetbalveld hebt uitgeknipt kan je het zo op de doos plakken net als op dit plaatje.

Dan pak je het piepschuimballetje en teken je met de zwarte stift rondjes op. Zoals een voetbal. Die plak je op het voetbalveld waar je het wil hebben. Dan pak je het oranje foam en schrijf je er aan twee kanten een cijfer op. En je plakt het op de creeper op de voor- zij en achterkant. dan lijkt het net of de creeper een shirt aan heeft. En tot slot plak je de creeper op het voetbalveld en het is klaar!!! Veel knutsel plezier!Dit is het resultaat

Maak jouw eigen website met JouwWeb